Vërtetimi : ISO 9001 - ISO 140001 - FSC 2013
  • telefon
    +39089301333
I Centenari
  • telefon
    +39089301333
I Centenari

Mbulesa tavoline letre Voilà

Mbulesa tavoline letre Voilà

Industria grafike dhe letre De Luca S.p.A. rekomandoni Mbulesat e Tabelave në Volià®. Shikoni listën e varianteve të mbulesave të tavolinave Volià® me kod dhe llojin e paketimit
Lexoni më shumë

Special Lëtre për Farmaci

Special Lëtre për Farmaci

Industria grafike dhe letre De Luca S.p.A. prezanton artikujt e saj të dizajnuar dhe prodhuar për paketim dhe mbështjellje të produkteve farmaceutike: mbështjellës letre për farmaci, qese letre për farmaci dhe blerës letre për farmaci.
www.cartafarmacia.it

Të fundit

La Carta è... Produkte të reja!

Kausha për patate të skuqura në Leter Kashte

Kausha për patate të skuqura në Leter Kashte

Gr. 100 Përmasa 17x18 cm | 20x21 cm | 23x24 cm Paketim 500 copë

Shoppers "Newspaper"

Shoppers "Newspaper"

Gr. 90 Përmasa 26+18x26 cm Paketim 300 copë

Roller

Roller

Përmasa 57 mm x 40 mt - 60 mm x 37 mt - 57 mm x 18 mt - 57 mm x 30 mt - 79,5 ...

Lajmi i Fundit

La Carta è... lajme dhe emërime të dobishme!

Komunikim i Rëndësishëm për Konsumatorët

Spett.le Cilente, La DE LUCA SPA INDUSTRIA GRAFICA e CARTARIA, malgrado la ...

Siamo alla Fiera Marca a Bologna

La De Luca Industria Grafica e Cartaria S.p.A. è lieta di annunciare che sar...

On-line il nuovissimo catalogo Novembre 2019

Siamo lieti di informarvi che è on-line il nuovo catalogo prodotti, ...

DE LUCA - EDITIONI ART

Seksioni kushtuar Edicionit të Artit De Luca - Galeria e Imazheve

KLIKONI KETU